Jak se pozná gay?

08.04.2010 21:19

    Pohyb a forma těla vysílá do okolí poměrně spolehlivé informace o sexuální orientaci jedince. Ačkoli to neplatí bez výjimek, lidé většinou těmto klíčovým znakům rozumějí a dokáží je rozeznat spolehlivě. Tvrdí to odborníci z University of California Los Angeles (UCLA).

    "Již víme, že muži a ženy jsou vystavěni rozdílně, odlišně chodí a běžní pozorovatelé tyto informace užívají jako klíčová hlediska při vytváření společenských odhadů. Teď jsme zjistili, že běžní pozorovatelé mohou chůzi a tvar těla užívat k posuzování, zda dotyčný je homosexuál nebo heterosexuál, s malou ale zřetelnou mírou spolehlivosti," tvrdí docentka Kerri Johnsonová z UCLA.

    Johnsonová s kolegy z New Yorku a Texasu měřila boky, pas a ramena u osmi mužů a osmi žen, z čehož polovina vždy byli homosexuálové a polovina heterosexuálové. Dobrovolníci potom pochodovali dvě minuty ve studiu, kde je trojrozměrně snímaly kamery používané ve filmovém průmyslu pro vytváření pohybu animovaných postaviček. Přitom byly měřeny především pohyby boků a ramen jako klíčové pro jednotlivá pohlaví.

    Na základě těchto měření bylo zjištěno, že homosexuálové mají tendenci mít tvar těla (u gayů tělo přesýpacích hodin, už lesbiček válcovité tělo) a pohyby (gayové více pohybují boky, lesbičky více rameny) méně shodné se svým pohlavím než jejich heterosexuální protějšky.

    V druhé fázi pokusu pouštěla docentka Johnsonová záběry osob 112 doktorandským studentům. Ti neviděli konkrétní tvář a vizáž jedinců, ale posuzovali podle obrysů těla a animovaného pohybu, zda je dotyčný homosexuál či heterosexuál. Většina z nich přesně dokázala sexuální orientaci na základě těchto klíčových hledisek správně odhadnout. Přesto mnohem přesnější byli při odhadování gayů než lesbiček, kdy jejich přesnost dosahovala 60 procent.

 

Z výzkumu Harvardské univerzity z roku 1999 vyplynulo, že 55 procent studentů je schopno správně určit sexuální orientaci mužů a žen jen na základě jejich sedících portrétů.

 

Diskusní téma: Jak se pozná gay?

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

AlbertClact | 07.06.2018

The prostate gland is central to the part of a male's reproductive :. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The prostate related is located just as you're watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.



Prostate infection, also called prostatitis, is regarded as the common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years. Infections of the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of forms of prostate infection. It is brought on by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition of the particular defect within the gland and also the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma for the urinary tract or by infections originating from the rest with the body. A patient can experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal of the prostate defect followed by the use antibiotics and NSAIDs to treat the redness.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not yet to determine the cause of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other believe intensive exercise and high lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate diet is important. These are some in the actions you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for our health and wellbeing and will also also keep the urinary track clean.

2. Some studies advise that several ejaculations each week will assist you to prevent prostate cancer.

3. Eat pork without excess. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef a week will raise the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to take to be sure a healthy prostate is to select regular prostate health screening. If you are forty years old and above, you ought to opt for prostate examination at least a year.

6235

ofi1994 | 06.04.2011

přesně tak souhlasim někdy je prostě lepší nekoukat klem sebe

Jak se pozná gay?

Kapucín | 09.01.2011

Inu mnohdy jednoduše,jindy složitě,záleží na mnoha faktorech.Kluci gayové,vystupují většinou mile a hezky vypadající,takoví ti "mám se rád".Na druhé straně jsou lidé zatrpklí,uzavřeni do sebe sama,nenavidějící se pro tento svůj malý komplex méněcennosti.Někdy postáváme jen tak na nádražích a pokukujem tajně po našich vysněných objektech a nevíme si s tím poradit.Někdy je lépe si zavázat oči a necivět,ne na darmo se říká co oči nevidí,srdce nebolí.Mám s tím vlastní zkušenosti v práci ve sprchách,věřte,nevěřte,je to moc těžké.

Přidat nový příspěvek