Jdeme na lov do klubu!

20.04.2010 00:54

    Každý měl určitě někdy tendenci se podívat do tanečního klubu zaměřeného na gay komunitu. Chtěl najít stejně orientované lidi a hlavně se seznámit. Je nějaká možnost seznámení se v gay klubech? Poprvé jsem se tam byl podívat asi v 17ti letech. Vypadalo to tam zajímavě, byl jsem tam samozřejmě se starším kamarádem. Hned jak jsme vešli do dveří se pohledy všech v místnosti zaměřili na mě. "Nová oběť! Ha!" Asi tak jsem si připadal, s polknutím a tupým úsměvem postupuju dále za kamarádem. On na všecky okolo mává, s některými se objímá, s jinými pusinkuje. Pořád s neuvěřením koukám, kde to vlastně jsem.

    Vždycky jsem si myslel, že do takovýchto klubů chodí hlavně mladí kluci, co se chtějí seznámit a pobavit. Alespoň tak to je v hetero klubech, kde jsou převážně mladí a baví se, seznamují se, popíjí. Tady to je trochu jinak. Většina příchozích jsou stálými zákazníky a znají se mezi sebou. Věkový průměr je někde kolem třiceti let. Ti nejstarší postávají někde u zdi s pivem a nechutně vyhlíží nějakou oběť. Je to dost odporné a hodně nepříjemné. V takovýchto klubech se dají najít většinou i darkroomy, místnosti pro sex. Je tam minimálně světla, užít si tam může prakticky každý, byl jsem to omrknout a ty lidi, co tam jsou, nestojí za nic. Možná proto jsou radši schovaní ve tmě a čekají na příležitost.

    První návštěvy těchto klubů byly otřesné a sám bych tam asi nikdy nešel. Byla by to nuda a je tu velká šance, že někdo z těch starých pánů by se o něco pokusil. I to by bylo velmi nepříjemné. Po dalším roce, co jsem poznal více lidí a našel i kamarády ve stejném věku jsem k těmto klubům přestal mít odpor. Pokud se tam jde ve skupince nebo partě lidí či ve dvou a každý zná někoho, je tu dobrá šance najít přátelé, užít si plno srandy a dokonce se i seznámit. Občas se mi stalo, že jsem si s někým psal na netu a pak ho potkal v tomto klubu, bylo to příjemné setkání v reálu, takové nenucené, pohodové.

    Prošel jsem plno pražských klubů, největší a takový nejznámější je Valentino a u některých kluků je to zvykem sem chodit, tady jsem se asi nejvíc seznámil. Nejnavštěvovanější je Termix, kde jsou někdy lidi opravdu hlava na hlavě, tělo na tělu. Nejslušnější je Friends, který má plno hezkých akcí. To jsou takové základní kameny gay klubů v Praze. je jich více, ale do některých jsem se ani neodvážil.

 

Diskusní téma: Jdeme na lov do klubu!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek