Kouzelné setkání

14.04.2011 22:17

         Představ si, že sedíš na Václavském náměstí, slunce krásně svítí, máš na sobě jen tričko a čekáš na kluka, se kterým sis domluvil schůzku. Rozhlížíš se a přemýšlíš, jak asi bude vypadat, jaký bude, bude upovídaný? Jak dlouho spolu budeme, kam půjdeme? Pozoruješ tak namátkou lidi okolo a někdo tě zaujme, díváš se na něj, má dokonalý účes, kde každý vlásek má pevně stanovené svoje místo, zajímavé oči, ve kterých vidíš nevinnost, krásná ústa, která říkají jen hezké věci. Stojí před tebou hubený klučina, který má styl, pěkně moderně oblečený... Po tomhle prozkoumání celého jeho těla a vzhledu si uvědomíš, že je to vlastně ten kluk, na kterého čekáš. Je to až k neuvěření, že někdo tak úžasnej na tebe mává, usmívá se a jde přímo k tobě. Pomalu podává ruku a představuje se s milými slovy "rád tě poznávám". Skoro ochrnutě odpovídám a jdeme spolu pomalu dolů náměstím. Má tak příjemný hlas, že jsem ztuhnul. Snažím se vymýšlet nějaké téma o čem bychom si povídali, ale moc mi to nejde.

        Nejprve jsme chtěli jít na kávu, ale změnili jsme plán a vyrazili na dejvice, přes Karlův most a Pražský Hrad, na jeho školu, kterou mi ukázal. Plno zajímavostí a pořád bylo o čem povídat. Tam jsme zalezli do knihovny a dali si kafe, jak bylo poprvé v plánu. Když jsme usedli ke stolu, měl jsem hodně zvláštní pocit sedět proti němu. Jako když sedím s někým, koho si hodně cením a je to nevšední zážitek. Téměř nikdy jsem neměl problém se o někoho ucházet, ale tady to bylo jiné. Nevěděl jsem, co dělat. Poté jsem se ještě procházeli a už překročili plánovanou dobu, kterou spolu budeme. Odjel o dost déle, než měl. Když jsme se loučili, podal jsem mu ruku a asi deset vteřin se loučili se stisknutou rukou... já nic neudělal, neobejmul jsem ho, nedal mu pusu.

 

"Složil jsem výzbroj před prince a padl na kolena."

Tento kluk hrál později velkou roli v mém životě, ovšem pouze tu negativní: Před svatbou ne!
 

Diskusní téma: Kouzelné setkání

Hallo i wrote about your the prices

TimothyJoulp | 24.01.2023

Ողջույն, ես ուզում էի իմանալ ձեր գինը.

Aloha wrote about your the prices

BrandonJoulp | 20.01.2023

Hi, I wanted to know your price.

Hello, i wrote about your the price

AustinJoulp | 17.01.2023

Здравейте, исках да знам цената ви.

Hi, writing about your the price for reseller

BrandonJoulp | 14.01.2023

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

Hallo, i wrote about the price for reseller

LoganJoulp | 11.01.2023

Hola, volia saber el seu preu.

Hallo, i wrote about your price

DavidJoulp | 05.01.2023

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Hallo i am writing about the prices

RaymondJoulp | 01.01.2023

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Hallo writing about your prices

NathanJoulp | 30.12.2022

Hej, jeg ønskede at kende din pris.

Aloha i wrote about your the price for reseller

ArthurJoulp | 24.12.2022

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

Let’s monetize your website and propel you into Google’s Top 10!

Voldemheecy | 22.12.2022

Hi!
Using unique recently developed by our IT engineers software, as well as advanced search engine strategies, we can create backlinks from trusted forums, sites, blogs, social bookmarks and networks, wiki and so on to your website. As a result, our backlinks are coming naturally from relevant and authoritative webpages where the link is followed with a descriptive anchor and are placed contextually within the editorial content. This is arguably the shortest way to propel you into Google’s Top 10.

According to our 17 year experience, using our SEO methods and strategies, average advance period in TOP-10 search engines is about 3-6 months (high-frequency queries), and with the integrated promotion of the site it will be in the top 10 search engines (some requests) within 2-3 weeks.

So, let’s increase a hundred times the number of high PR backlinks from trusted Internet resources to propel you into Google’s Top 10 and monetize your site together!

A free Backlinks Report for your website is available on request. Just provide us with the following information below about your website, let us work on your project 2-3 days for free, and send you the Report. All the high PR backlinks to your site gained during this trial period will remain yours anyway.
1. Full website URL:
2. Website name:
3. Keywords (if no, we will choose ourselves):
4. Target category (if no, we will choose ourselves):
5. Small description of your services/goods (up to 250 words):
6. Full description of your services/goods (250-500 words):
7. Contact phone and email:
8. Twitter URL (if any):
9. Profile Image (if any):

Voldemar K.
Telegram - @Voldemar_2022;
WhatsApp +98 903 5688147

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>

Přidat nový příspěvek

Anketa

Jak se vám líbí příběh?

1 (super) (34)
43%

2 (13)
16%

3 (průměr) (10)
13%

4 (9)
11%

5 (špatné) (14)
18%

Celkový počet hlasů: 80